Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavak promjena

Šibenik ostao bez sportskog direktora: Kolumbijski vlasnici dovode svoje ljude

Nakon trenera i sportski direktor je napustio redove Šibenika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Bulat više nije sportski direktor Šibenika, objavio je danas klub sa Šubićevca na svojoj službenoj stranici.

Nakon što je četiri godine obavljao dužnost sportskog direktora, Bulat i "Narančasti" sporazumno su raskinuli suradnju. To je nastavak promjena u redovima šibenskog prvoligaša nakon što su ga u studenom prošle godine preuzeli novi vlasnici, kolumbijski investitori predvođeni Eduardom Zapatom.

gol expired Dinamo dogovorio povratak bivšeg hrvatskog reprezentativca divider

"Ovim putem vas obavještavam da prestajem obnašati funkciju u članstvu nadzornog odbora te koordinatora za sportska pitanja, kao i funkciju sportskog direktora kluba", kazao je Bulat za službenu stranicu kluba pa otkrio koji je razlog njegovog odlaska.

"Razlog tomu je što smo nakon, po meni pozitivnog ciklusa od 4 godine i puno lijepih rezultata, na kraju dobili novog vlasnika kluba. Ovim postupkom dajem vremena i prostora novim vlasnicima da formiraju nove ljude u nadzornom odboru i u upravi kluba kako bi klub što prije mogao funkcionirati na najbolji mogući način", rekao je Bulat na odlasku iz svog matičnog kluba.

To znači da će kolumbijski vlasnici pred novu sezone HT Prve lige morati pronaći i novog sportskog direktora i novog trenera.

Podsjetimo, bivši trener Sergio Escobar napustio je redove šibenskog prvoligaša nakon posljednje prvenstvene utakmice protiv Dinama, kako bi preuzeo klupu španjolskog drugoligaša Castellona.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider