Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
teška kazna

Ivan Bebek suspendiran na četiri mjeseca zbog snimke koja je procurila u javnost

Nogometni sudac Ivan Bebek suspendiran na četiri mjeseca nakon što je u javnost dospjela snimka na kojoj govori o navijačima Hajduka i splitskom klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni sudac Ivan Bebek ne smije suditi utakmice četiri mjeseca, odlučila je Disciplinska komisija HNS-a.

''Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza danas je održala sjednicu na kojoj je donijela odluku u disciplinskom postupku protiv suca Ivana Bebeka.

Zbog izjava Ivana Bebeka u audiosnimci koja se prošloga tjedna pojavila u javnosti, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je Bebeka Disciplinskoj komisiji, koja je potom pokrenula disciplinski postupak i suspendirala Bebeka do odluke.

Disciplinska komisija HNS-a na današnjoj je sjednici donijela odluku o kazni te je Bebeku izrečena zabrana obavljanja funkcija u trajanju od četiri mjeseca zbog počinjenja prekršaja povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika'', stoji na službenoj stranici HNS-a.

Podsjetimo, netko je na društvene mreže plasirao snimku na kojoj Bebek komentira svoju odluku o nedosuđenom penalu na Marku Livaji. Na snimci je uvrijedio novinara Dalmatinskog portala Blaža Duplančiča, navijače Hajduka, kao i sam klub, no s takvom se konstatacijom Bebek ne slaže.

''Ispričavam se Blažu Duplančiću zbog rječnika koji je upotrijebljen. Koristio sam rječnik koji nije bio primjeren i nije bio namijenjen javnom prostoru. Moram se ispričati i službenim osobama i hajdukovcima. Ali, ne mogu prihvatiti da sam uvrijedio navijače Hajduka i Hajduk kao klub'', rekao je u ponedjeljak na konferenciji za medije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider