Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prekid crnog niza

Italija napokon nekog pobijedila, šokirali Poljake golom u 92. minuti

Talijani su napokon prekinuli niz bez pobjede koji je trajao pet utakmica.

Poljska - Italija (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U dvoboju Lige A skupine 3 Lige nacija Italija je slavila u gostima kod Poljske s 1-0 i ostala u utrci za prvo mjesto.

Možda će ovo biti i prekid loše forme talijanske reprezentacije koja je do večeras slavila tek jednom u posljednjih čak 10 susreta.

Italija je do pobjede došla pogotkom Biraghija u drugoj minuti sudačke nadoknade. Ovo je drugi domaći poraz Poljske, koji su prije tri dana izgubili i od Portugala (2-3). Na ljestvici vodi Portugal sa šest bodova, Italija ima 4, a Poljska 1.

U utakmici B lige natjecanja Lige nacija u Sočiju su nogometaši Rusije slavili protiv Turske s 2-0 i praktički su osigurali prvo mjesto u skupini. Pobjedu su domaćinima nedavnog Svjetskog prvenstva donijeli Neudstadter (20) i Čerišev (78), a Rusi sada vode u skupini sa sedam bodova, četiri više od Turske i šest od Švedske.

U dvoboju 4. skupine lige C Lige nacija u Bukureštu su nogometaši Rumunjske i Srbije igrali bez golova, 0-0. Vodeća ekipa u skupini Srbija propustila je pobjedu kod Rumunjske i praktički osiguranje prvog mjesta dva kola prije kraja jer su od 45. minute imali igrača više nakon isključenja Tamasa, a potom i Dušan Tadić nije iskoristio kazneni udarac. U ovoj skupini igraju je Crna Gora slavila na gostovanju u Litvi s 3-0.

Nakon 4 kola Srbija ima 8 bodova, Crna Gora 7, Rumunjska 6, a Litva je bez bodova.

U najslabijoj Ligi D Azerbadžan i Malta su odigrali 1-1, kao i Farski otoci i Kosovo, pa Kosovari i dalje vode u skupini.
 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider