Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na kraju preokret

Badelj nakon sjajne akcije zabio prvi pogodak za Lazio pa napravio prekrasnu gestu

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Milan Badelj bio je strijelac za Lazio u 24. kolu talijanskog prvenstva, ali njegov prvi pogodak u dresu rimskog sastava nije bio dovoljan niti za bod s gostovanja kod Genoe jer je domaćin preokretom stigao do 2-1 (0-1) pobjede.

Slavlje Lazija (Screenshot)

Badelj je doveo Lazio u vodstvo u 44. minuti preciznim udarcem u donji lijevi kut domaćih vrata s 13 metara nakon odličnog duplog pasa s Immobileom. Ubrzo nakon gola podigao je ruke u zrak, pogledao prema nebu i posvetio ga preminulom Davideu Astoriju, bivšem suigraču iz Fiorentine.

Međutim, u nastavku je Genoa preokrenula golovima Sanabije u 75. i Criscita u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Badelj je odigrao svih 90 minuta za Lazio koji je ostao sedmi s 38 bodova, dok je Genoa 13. s 28 bodova.

Vrlo je zanimljivo bilo u Ferrari gdje je Fiorentina svladala domaći SPAL s 4-1 (1-1), ali do 15-ak minuta prije kraja bilo je 1-1, a tada se dogodio ključni trenutak na susretu. Chiesa je zaustavljen prekršajem u kaznenom prostoru domaćih, glavni sudac je pustio da se igra nastavi i SPAL je u protunapadu postigao pogodak za 2-1.

No, na intervenciju VAR-a sudac Pairetto je pregledom snimke dosudio kazneni udarac za Fiorentinu, a samim time i poništio gol SPAL-a. Veretout je bio precizan s bijele točke za prednost Fiorentine, a do kraja susreta gosti su postigli još dva gola za pokazalo se uvjerljivu pobjedu.

Marko Pjaca ostao je na klupi Fiorentine koja je sada osma s 35 bodova, dok je Lorenco Šimić ostao na klupi SPAL-a koji je 16. s 22 boda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider