Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslao poruku treneru

Ludnica u Italiji: Rebić ušao u nastavku, zabio prve golove za Milan i donio pobjedu u zadnjem napadu!

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić postigao je svoje prve pogotke u dresu talijanskog velikana Milana i donio mu pobjedu 3-2 (0-1) pred domaćim navijačima protiv Udinesea u utakmici 20. kola talijanske Serie A, odigranoj u nedjelju na San Siru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gosti su poveli u 6. minuti kad je Danac Jens Stryger Larsen iskoristio loše istrčavanje milanskog vratara Gianluigija Donnarumme i pogodio nebranjenu mrežu.

Milan je u igru vratio Ante Rebić svojim prvim pogotkom u 48. minuti, a asistirao mu je Conti. Francuz Theo Hernandez donio je vodstvo Milanu u 72. minuti. U 85. minuti Kevin Lasagna je izjednačio na 2-2.

U trećoj minuti sučevog dodatka, u posljednjoj akciji na utakmici, Rebić je primio loptu na 20-ak metara, na rubu kaznenog prostora 'lažnjakom' prevario braniča Udinesea te sa 15-ak metara preciznim udarcem pogodio donji lijevi kut za osmu ovosezonsku pobjedu Milana.

Milan se s 28 bodova privremeno probio na osmo mjesto, dok je Udinese sa24 boda ostao na 13. poziciji. Vodeći Juventus ima 48 bodova, dva više od Intera i tri više od Lazija.

Ante Budimir slavi pogodak (Screenshot) Senzacionalni Budimir jednom od utakmica karijere razbio Valenciju za bijeg iz zone ispadanja divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider