Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Da im ja budem trener?"

Lani su oduševljavali, a sad tavore pri dnu: Pobijedili su samo Hajduk i od tada nisu nikom zabili

Istra 1961 prošle sezone se do samog kraja borila za mjesto koje vodi u Europu. U ovoj je neka druga priča.

Nogometaši Rudeša već su nekako prežaljeni od strane svih po pitanju ove sezone i nema osobe koja ne smatra da će baš oni ekspresno se vratiti među drugoligaše. Mimo Rudeša, klub koji je najviše razočarao u dosadašnjem dijelu HNL sezone je svakako Istra 1961.

Ostvarili su jednu jedinu pobjedu, bio je to onaj senzacionalni trijumf na Poljudu, a otkako su tada, u 101. minuti, šokirali Hajduk, Puljani ne samo da nisu uspjeli nikog pobijediti nego nisu postigli pogodak. U prvenstvenim utakmicama su ostvarili četiri poraza u četiri utakmice i trenutno su oni najbliži fenjerašu Rudešu.

Što im se dogodilo i koji je recept za povratak one prošlosezonske Istre 1961, pokušao je u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu objasniti Ivan Ljubić.

"Onda kad se govori da je kroz Istru 1961 prošlo puno igrača - ne. Krivi su treneri koji su ove sezone vodili Istru i koji se nisu naslonili na ono što je bilo dobro pod vodstvom Garcije. Nisu trebali izmišljati toplu vodu", naglasio je Ljubić, dodavši:

"Što hoću reći? Krenulo se odmah od početka s milijun novih inovacija. Dajte ih pustite da igraju onako kako su navikli u prošloj sezoni, što filozofirate i petljate više. U 11 kola nijednom nisu izašli s istih prvih 11. Ljudi pa je li ja moram biti trener Istre", zapitao se Ljubić.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider