Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci bruje

Ipak prelomio: Zidane rekao igračima da na kraju sezone odlazi iz Reala!

Real Madrid je ispao iz Kupa kralja u siječnju, a eliminirao ga je trećeligaš Alcoyano, dok je iz Lige prvaka ispao u polufinalu od Chelseaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je svojim igračima da će napustiti Kraljevski klub na kraju sezone, javljaju španjolski mediji.

I dok radio postaja Onda Cero tvrdi da je Zidane obavijestio igrače o svojoj odluci prije prošlotjedne prvenstvene utakmice (2:2) protiv Seville nakon koje je Real propustio priliku da zauzme vodeće mjesto na ljestvici, novine Marca pišu da se obratio momčadi 8. svibnja prije te utakmice.

Real Madrid je ispao iz Kupa kralja u siječnju, a eliminirao ga je trećeligaš Alcoyano, dok je iz Lige prvaka ispao u polufinalu od Chelseaja.

U prvenstvu zaostaju za vodećim Atletico Madridom dva boda dva kola prije kraja.

Na pitanje novinara u subotu hoće li voditi klub i sljedeću sezonu, Zidane nije dao nikakva jamstva.

"Ne znam što će se dogoditi. Ja sam ovdje, igramo sutra i sljedeći tjedan, ali ne znam što će se dogoditi nakon toga jer je ovo Real Madrid", kazao je Zidane na konferenciji za novinare organiziranoj uoči nedjeljnog ogleda protiv Athletic Bilbaoa.

Zidane je napustio klub 2018. nakon što je s njim osvojio treći uzastopni naslov u Ligi prvaka, ali se vratio 10 mjeseci kasnije. Napustio je klub kao igrač 2006. kada je otišao u igračku mirovinu.

U zadnjoj utakmici španjolskog prvenstva 23. svibnja Real doma dočekuje Villarreal.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider