Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I "Faraon" griješi

Ipak je samo čovjek: Pogledajte što je Salah promašio za rušenje rekorda!

Liverpool je iznenađujuće remizirao 0:0 sa Stokeom na Anfieldu, a Mohamed Salah promašio je šansu kakve ove sezone zabija zatvorenih očiju.

Galerija Mohamed Salah (Photo: Press Association/PIXSELL) Mohamed Salah (Foto: AFP) Mohamed Salah i Emre Can (Foto: AFP) +4 Mohamed Salah slavi sa suigračima (Foto: AFP)

I egipatski „Faraon“ Mohamed Salah ipak je samo čovjek. Ove sezone svemogući napadač Liverpoola praktički sve što pukne ulazi u suparničku mrežu, u pravilu ne promašuje čak ni polušanse, a kamoli „zicere“.

VIDEO Liverpool - Stoke City 0:0

Međutim, Salahove noge zadrhtale su u trenutku kada je trebao postati samostalni rekorder po broju postignutih golova u jednoj sezoni otkada se Premierliga igra u 38. kola.

U 4. minuti utakmice 36. kola sa Stokeom na Anfieldu, Egipćanin je nakon brze kontre i izbio sam pred vratara Jacka Butlanda i napravio ono što radi cijelu sezonu, prebacio ga u stilu Lionela Messija i – promašio vrata.

Utakmica je iznenađujuće na kraju završila 0:0, a Liverpool je s tim rezultatom kompromitirao treću poziciju ljestvici, dok je Stoke zadržao teoretske šanse za ostanak u ligi.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider