Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sasvim iskreno

Velika ispovijest Ivana Rakitića: Progovorio o dolasku u Hajduk i povratku među Vatrene za Euro

Ivan Rakitić ostavio je otvorena vrata oko mogućeg dolaska u Hajduk.

Ivan Rakitić (Foto: gol.hr)

Ivan Rakitić u zimskom prijelaznom roku napustio je Sevillu i karijeru nastavio u dalekoj Saudijskoj Arabiji.

Nekadašnji Vatreni i heroj Svjetskog prvenstva u Rusiji i dalje uživa u nogometu, a sve se više govori o njegovu povratku u reprezentaciju, ali i o transferu u Hajduk.

Rakitić je tako u intervjuu za Zagreb.info progovorio o svemu pomalo, a dotaknuo se i dviju bitnih tema za širu publiku – Hajduka i reprezentacije.

Sprema li se dolazak u Hajduk?

"Ja navijam, ja gledam, ja navijam za dečke. Sve pratim, oni imaju moju podršku. Nemojte sumnjati, sve znam. Tu sam, iako nisam tu. Lijepo sam se povukao, mislim na vrijeme kada je trebalo. Dečki su tu, dečki su fantastični. I moramo govoriti o njima, ne o meni. Ja sam bivši Vatreni i ne daj Bože, ono je samo bilo ne daj Bože, a i neće. I dalje pratim i nemamo više što se vrtjeti oko toga. To je sasvim jasno i to je to, ništa više'', rekao je Rakitić i kao da je dao naslutiti da povratka neće biti.

Tijekom prošlih godina bilo je puno priča o njegovu dolasku u Hajduk. Vjenčani kum mu je veliki navijač Hajduka i često ga zove da potpiše za splitski klub. Želja je mnogih navijača, a tko zna, možda ćemo nakon Eura u sastavu Hajduka gledati dva Ivana, Rakitića i Perišića.

"Imam posebnu vezu s Hajdukom, to je sasvim jasno. Split je na neki način moj grad, a Hajduk je uvijek tu uz mene. Što će biti, to ne znam. Sigurno je sada dosta teže da odem tamo kada sam sada otišao u Saudijsku Arabiju, ali nikad se ne zna. Teško je sada nešto reći'', dodao je sjajni Raketa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider