Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić igrao 90 minuta

Real Madrid slavio protiv Intera u Milanu, Vidal napravio veliku glupost

Real Madrid je pobijedio Inter 2:0 u Milanu u 4. kolu Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Real Madrid je na San Siru pobijedio Inter sa 2-0 gurnuvši milanski klub na rub ispadanja. 

"Kraljevski klub" je stigao do prednost već u sedmoj minuti golom Edena Hazarda iz jedanaesterca kojeg je skrivio Barella neopreznim startom nad Nachom.

Možda i ključni trenutak dogodio se u 33. minuti kada je Arturo Vidal dobio dva žuta kartona u desetak sekundi zbog prigovora sucu Taylor jer nije sudio kazneni udarac na njemu. S igračem više Real je u 59. minuti povećao prednost, nakon što je Hakimi zatresao vlastitu mrežu nakon Rodrygova udarca.

Luka Modrić je igrao cijeli susret za Real, Ivan Perišić je kod domaćina ušao u igru u drugom poluvremenu, dok Marcelo Brozović nije konkuriro za sastav.

Borussia M'gladbach razbila Šathar

U drugom susretu iz ove skupine Borussia Moenchengladbach je pobijedila Šahtar sa 4-0 načinivši veliki korak prema plasmanu u osminu finala. Njemački sastav je u prošlom kolu u Ukrajini slavio sa 6-0, a večeras sa 4-0 postigavši čak 10 golova u dvije utakmice.

Borussija je pitanje pobjednika razriješila već u prvom poluvremenu postigavši tri gola, a strijelci su bili Lars Stindl (17-11m), Nico Elvedi (34) i Breel Embolo (45+1). U nastavku je Oscar Wendt (78) potvrdio pobjedu domaćina.

Na ljestvici vodi Borussija s osam bodova, Real ima sedam, Šahtar četiri boda, dok je Inter na začelju s dva boda. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider