Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najbolji prijatelj potpisao

Inter riješio prvi veliki problem, a sad se okreće Brozoviću: Procurilo koliko Marcelo traži, ali Talijani to ne mogu platiti

Barella pristao produljiti za 5.000.000 eura po sezoni, ali Brozović traži puno više...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski prvak Inter skinuo je jedan veliki problem s dnevnog reda objavivši kako je Nicolo Barella produljio ugovor do 2026. godine za 5.000.000 eura po sezoni, a sad se nadaju kao će paraf njegovog najboljeg prijatelja u klubu pomoći nagovoriti Marcela Brozovića da konačno potpiše svoj.

Naime, Brzović već dugo oklijeva s produljenjem ugovora, na pregovore je dolazio njegov otac i čini se kako odugovlače pregovore i odgađaju ih svakih nekoliko dana kako bi oslušnuli ponude koje pristižu sa strane. A njih neće nedostajati, osobito uđe li Brozović u posljednjih šest mjeseci ugovora i postane slobodan igrač na ljeto.

Broz navodno traži 7.500.000 eura po sezoni

Kako se to ne bi dogodilo, Inter će morati iskrcati 30.000.000 eura neto kroz sljedeće četiri godine, prenose talijanski mediji. To je valjda problem koji je iskrsnuo s njim i s Interom jer su ranije Talijani pisali kako traži mnogo manje. Pristanu li Nerazzurri na ovo, plaćat će ga 7.500.000 eura po sezoni, a navodno je prije Broz tražio 6.000.0000 eura po sezoni.

Mediji sa Čizme ističu kako je to previše i kako bi se lako moglo dogoditi da Brozović na ljeto 2022. napusti modnu prijestolnicu. Pristanu li Talijani na ovoliko, neće moći ponuditi ugovore pojedinim igračima na koje Simone Inzaghi također ozbiljno računa i zato oklijevaju. No, trener ga smatra ključnim igračem u svojoj viziji nogometa i prvaka Italije očekuje ozbiljna poslovna odluka…

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider