Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stoperi spasili stvar

Inter uz veliku sreću stigao do pobjede: Parma propustila priliku napuniti mrežu do vrha

Inter je teškom mukom i uz jako puno sreće stigao do tri boda kod Parme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na gostovanju pobijedio Parmu s 2:1 okrenuvši rezultat u posljednjih pet minuta utakmice.

Parma je imala vodstvo i niz sjajnih prilika, no sve je uprskala u zadnjih pet minuta susreta.

Gervinho je u 15. minuti zabio za 1:0, a Parma je potom imala još nekoliko fantastičnih prilika. Međutim, nije to bila večer danskog napadača Andreasa Corneliusa koji je promašio tri zicera. Najbolju priliku imao je u 29. minuti kada je izašao sam ispred Samira Handanoviča, ali je prebacio cijeli gol.

gol expired Sramota 7. tenisača svijeta: Sudjelovao na turniru u Zadru, ispričao se i rekao da odlazi u izolaciju, pa snimljen kako tulumari divider

Inter je izjednačio u 83. minuti preko Stefana de Vrija, a samo minutu kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Juraj Kucka. Gosti su igrača više iskoristili u 86. minuti, kada je Alessandro Bastoni zabio za pobjedu Intera. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije nastupio zbog ozljede.

U ranije odigranim susretima Milan je na San Siru pobijedio Romu s 2:0, Atalanta je na gostovanju porazila Udinese s 3:2, Napoli je pobijedio SPAL s 3:1, dok su Sassuolo i Verona našeg Ivana Jurića odigrali 3:3.

Atalanta je ostvarila važnu pobjedu u borbi za Ligu prvaka pobijedivši na gostovanju Udinese s 3:2. Momčad iz Bergama je iskoristila poraz Rome na gostovanju kod Milana, pa sada ima čak devet bodova prednosti pred Rimljanima.

U derbiju kola Milan je na San Siru pobijedio Romu s 2:0, a prvi pogodak za domaćine zabio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić u 76. minuti. Konačan rezultat postavio je Hakan Calhanoglu (89-pen). Rebić je bio strijelac i u prošlom kolu kada je Milan slavio sa 4:1 na gostovanju kod Leccea, a sa osam pogodaka vodeći je strijelac kluba.

gol expired Real Madrid pobjegao Barceloni na +2, čudesna asistencija Benzeme za pobjedu Kraljeva divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider