Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"novi šerif je u gradu"

Inter predstavio veliko pojačanje, Higuain i bivši član Dinama napustili Chelsea

Prometno je na tržištu igrača, pale su neke službene objave.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je i službeno predstavio Diega Godina, 33-godišnjeg urugvajskog stopera koji je kao slobodan igrač stigao iz Atletico Madrida.

''U gradu je novi šerif'', napisali su za iskusnog stopera Nerazzurri na službenom klupskom Twitteru. Godin je s Interom potpisao do 2022. godine.

Prema Italiji će se zaputiti i Gonzalo Higuain koji se vraća iz Chelseaja u Juventus s posudbe, objavio je londonski klub na svojoj internetskoj stranici.

Tamo će ga dočekati novi-stari trener Maurizio Sarri, ali upitno je hoće li se zadržati u Staroj dami. Za njegove usluge navodno je zainteresiran Atletico Madrid.

Higuain je jedan od petorice igrača koji napuštaju Chelsea nakon isteka ugovora. Najdublji trag od petorice otpisanih ostavio je stoper Gary Cahill, koji napušta Stamford Bridge nakon sedam i pol godina.

Među otpisanima je i bivši Dinamov vratar Eduardo. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Vitesseu, a nova destinacija 36-godišnjeg Portugalca bit će Braga.

Chelsea se oprostio još od vratara Roba Greena i mladog reprezentativca SAD-a Klyea Scotta, a engleski mediji pišu da će uskoro predstaviti novog trenera – klupsku legendu Franka Lamparda. Potvrdio je to i službenom objavom njegov trenutni klub Derby County.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider