Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MNOGI MU ZAVIDE

City je jučer bio u središtu pažnje, no nju je u jednom trenutku preuzela supruga njihova veznjaka

Bernardo Silva je na dodjelu Zlatne lopte došao u društvu supruge Ines Tomaz.

Galerija Ines Tomaz i Bernardo Silva Ines Tomaz i Bernardo Silva Ines Tomaz i Bernardo Silva Ines Tomaz i Bernardo Silva

Momčad Manchester Cityja na dodjeli Zlatne lopte proglašena je najboljom momčadi na svijetu, što zapravo nikoga nije iznenadilo.

Nagradu je u ime momčadi primio Rodri, a s njim su se na pozornici našli još Erling Haaland, Ederson Moraes, Ruben Dias i Bernardo Silva, dok je Joško Gvardiol ostao sjediti u publici, budući da nije bio dio momčadi koja je osvojila Ligu prvaka, ali sjediti je ostao i Ilkay Gundogan, zato što je danas član Barcelone.

Ines zasjenila i Haalandovu Isabel

Cityjevci su i na dodjelu došli zajedno, neki s pratnjom, a neki bez nje. Iako je sva pažnja bila na Erlingu Haalandu, koji je bio jedan od dva glavna kandidata za nagradu večeri, ali je ona ipak otišla u ruke Lea Messija, pažnju je, barem na crvenom tepihu, preuzeo portugalski veznjak Bernardo Silva.

On je došao u pratnji supruge Ines Tomaz, koja se inače ne izlaže previše u javnosti pa su mnogi reporteri i snimatelji ostali iznenađeni. Ona je čak zasjenila i inače fotografima omiljenu Haalandovu Isabel.

Bernardo i Ines su u kolovozu ove godine po prvi put postali roditelji, a 1998. godine rođena Ines jedno je vrijeme radila kao model. No, čini se kako je odlučila biti supruga i majka, što ju ne sprječava da u ovakvim prilikama sve oduševi.

Njihove fotografije s crvenog tepiha možete pogledati u galeriji, a ispod teksta su još neke objave s njezinih društvenih mreža.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider