Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opći kaos

Incident u Zagorju: Spiker psovao suca, igrači se tukli, navijači ušli na teren i uključili se

Potpuni kaos nastao je na niželigaškom derbiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Derbi Četvrte nogometne lige - središte između Straže i Banovca završio je nemilim scenama i prekidom utakmice u 77. minuti.

Sve je počelo u 60. minuti kada je spiker opsovao suca riječima "p**ka ti materina" nakon što je isključio domaćeg igrača, piše Zagorje.com

Napeta atmosfera kulminirala je 15 minuta kasnije. Gostujući igrač Dorijan Gmaz udario je protivnika otvorenim dlanom zbog čega je isključen, a dobio je i nazad istom mjerom od protivnikova suigrača Borne Vidičeka. Nakon toga u priču su se uključili i navijači.

"U nastavku događanja prisutni gledatelji na brdu iznad igrališta probijaju zaštitne barijere koje su postavljene radi poštivanja epidemioloških mjera i tom prilikom dolazi do udaranja gostujućeg igrača br.11 preko ograde od strane nepoznate osobe koja je dotrčala sa okolnog brda kao i druga nepoznata osoba koja je nasrnula na pomoćnog trenera gostujuće momčadi Daria Žinića koji je sprječavao daljnje udaranje njegovih igrača.

Zbog nemilih scena što oko terena što u terenu i međusobnog sukoba igrača sudac utakmice u 77. minuti utakmice prekida utakmicu zbog sigurnosti sudačke četvorke i zbog gostujuće momčadi", zapisao je delegat Miroslav Bugarinović.

Dorijan Gmaz dobio je zabranu igranja od šest prvenstvenih ili kup utakmica. Vidiček je dobio suspenziju od tri utakmice. Očekuju se i dodatne sankcije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider