Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napadači u bijegu

Navijački obračun u Splitu: Englezi napadnuti, ima i ozlijeđenih!

Manji navijači obračun dogodio se u popodnevnim satima u Splitu gdje se večeras igra utakmica između Hajduka i Evertona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Došlo je do manjeg incidenta u Splitu uoči uzvratne utakmice play-off runde kvalifikacija za Europa ligu između Hajduka i Evertona.

Jedan navijač engleskog nogometnog kluba Everton zatražio je liječničku pomoć nakon što je u četvrtak oko podneva skupinu stranih navijača u središtu Splita napala skupina mladića, doznaje se u splitskoj policiji koja kaže da su zbog toga uhitili tri osobe.Englez nije zadobio tjelesne ozljede već je pomoć liječnika zatražio zbog opće slabosti nakon incidenta koji se zbio u 12,30 sati u Ulici Domovinskog rata, gdje je grupu navijača iz Engleske napala skupina nepoznatih muškaraca. U općem metežu navijači Evertona su se dali u bijeg u okolne poslovne prostore. Pozvana je policija, te su ubrzo na teren stigli pripadnici Interventne policije koji su primirili situaciju i priveli tri izgrednika.

Trojica privedenih su dovedeni u policijsku postaju gdje je nad njima postupak u tijeku.

Utakmica između Hajduka i Evertona započinje u 21 sat na Poljudu gdje se očekuje nekoliko desetaka tisuća navijača. Osim brojnih domaćih navijača u Split je stiglo nešto više od tisuću navijača engleskog kluba Everton iz Liverpoola.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider