Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i oni bi ga htjeli, ali...

Ime Slavena Bilića opet se spominje, ovaj put u Bundesligi

Slaven Bilić jedan je od kandidata za trenera Stuttgarta, tvrde novine iz istoimenog grada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkad je morao otići s klupe West Ham Uniteda, gdje je proveo dvije i pol godine, Slaven Bilić svako se malo spomene kao jedan od kandidata za trenera. Tražili su mu razni mediji poslove u Premierligi, Bundesligi i turskom elitnom rangu. Upravo je u tim zemljama ostavio i najviše traga kroz svoju karijeru, kao igrač i kao trener.

Stuttgarter Zeitung piše kako se njegovo ime našlo na među kandidatima za novog trenera Stuttgarta. Hannes Wolf dobio je otkaz i u tijeku je potraga za njegovim nasljednikom. Jedan od kandidata, Markus Weinzierl već je putem medija odbio takvu mogućnost.

''U pregovorima smo koji obećavaju'', izjavio je sportski direktor kluba Michael Reschke.

Stuttgart je najavio predstavljanje novog trenera u sljedećih nekoliko dana, no kako je najizgledniji kandidat bio Weinzierl, prema pisanju Stuttgarter Zeitunga sljedeći u nizu je hrvatski stručnjak.

Gazda kluba Wolfgang Dietrich navodno je nekliko puta spomenuo ime Slavena Bilića odmah nakon utakmice sa Schalkeom prošlog vikenda. Nijemci tvrde da prilagodba Bilića na Bundesligu ne bi trebala biti problem, jer zna jezik otkako je igrao u Karlsruheru 90-ih.

Vidjet ćemo u sljedećih nekoliko dana koliko su ova naklapanja njemačkih medija bila ozbiljna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider