Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razočarat će se...

Hrvat ih izbacio iz Lige prvaka, a sad žele Hrvata u momčadi: Igrači PSG-a šapću Leonardu u uho ime Vatrenog

Igrači PSG-a žele Marcela Brozovića, ali Sky Italia javlja kako će ih rastužiti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši PSG-a posrnuli su još jednom na svom putu u Ligi prvaka, ovaj puta koban im je bio hrvatski kapetan Luka Modrić, jedan od najzaslužnijih za preokret Real Madrida u osmini finala, a igrači francuskog kluba rado bi dogodine pokušali ponovo s još jednim Hrvatom – Marcelom Brozovićem.

Francuski RMC Sporta tvrdi kako bi igrači PSG-a u momčadi željeli vidjeti Marcela Brozovića, a pojedini igrači prišapnuli su njegovo ime u uho sportskog direktora Leonarda.

Šamarčina koju su im zabili Luka Modrić i Real Madrid još zvoni u ušima, a pojedini mediji pišu o raspadu PSG-a kakvog poznajemo. Mbappe je odavno najavio odlazak, a slijediti bi ga mogli i brojni aktualni suigrači te šef Mauricio Pochettino.

Na njihovu žalost Sky Italia javlja kako su Inter i Broz dogovorili i posljednje detalje njegovog novog ugovora, a sve bi trebalo službeno biti gotovo do subote kad će Inter navodno objaviti sretnu vijest. Broz bi po slovu novog ugovora trebao zarađivati 6.000.000 eura po sezoni do 2026. godine…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider