Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VRATIO SE U PARIZ

VIDEO Igrači oduševljenom Messiju priredili špalir: Dočekao ga Neymar, Mbappea nije bilo

Lionel Messi vratio se u Pariz kao svjetski prvak.

Lionel Messi (Foto: Screenshot)

Lionel Messi vratio se u Pariz, gdje ga je dočekao njegov veliki prijatelj Neymar te ljudi iz PSG-a. Na terenu su mu igrači i klupski djelatnici priredili špalir, a Messi je je bio vidno oduševljen takvim dočekom.

Sudbina je htjela da se Lionel Messi prvi put u Europu vrati kao svjetski prvak baš u metropolu zemlje koju je Argentina pobijedila u finalu Svjetskog prvenstva. Messi je ostvario san i uzeo naslov svjetskog prvaka, ali mnogi su francuski igrači iz PSG-a razočarani jer nisu obranili naslov.

Mbappe ga nije dočekao

Jedan od njih je Kylian Mbappe, čovjek koji je imao plan nadmašiti ili makar izjednačiti velikog Pelea, jedinog nogometaša s tri osvojena naslova svjetskog prvaka.

Mbappeove snove srušio je s dva gola u finalu upravo Messi. Iako je sjajni Francuz postigao čak tri gola u finalu, na kraju su Argentinci slavili nakon boljeg izvođenja 11-eraca. Mbappe je bio utučen nakon finala, a na dočeku u Argentini sprdao ga je vratar Emiliano Martinez noseći lutku s Mbappeovim likom.

Je li sve to razlog zbog čega na malom dočeku nije bilo Mbappea? Službeno je objašnjenje kako su neki nogometaši, poput Mabppea i Hakimija, dobili slobodne dane.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider