Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte automobil

Vuškovićevi suigrači smrskali BMW do neprepoznatljivosti pa pobjegli s mjesta nesreće

Igrači HSV-a skrivili su tešku prometnu nesreću.

Mario Vušković (Foto: Afp)

Njemački mediji javljaju kako su dvojica nogometaša HSV-a skrivili prometnu nesreću koja je šokirala građane St. Paulija, suigrači našeg Marija Vuškovića, Luc Dombe i William Mikelbrencis, navodno su sudjelovali u ilegalnoj uličnoj utrci koja je završila stravičnom prometnom nesrećom.

Prema prvim informacijama oni su se utrkivali po prometnicama St. Paulija i navodno su u njoj obojica sudjelovali. Priča je utoliko šokantnija što je jedan od njih 18-godišnjak koji je tek dobio vozačku dozvolu.

Dombe se slupao pa sjeo u Mikelbrencisov automobil

Stariji Dombe je sjedio za upravljačem BMW-a M3, a mlađi Mikelbrencis je vozio Mercedes AMG. Očevici tvrde kako je Dombe izgubio kontrolu nad svojim BMW-om i zabio se u autobusnu stanicu vozačevom stranom te zadobio ozljedu ruke.

Poslije sudara, Dompeov BMW više nije htio upaliti pa je iz njega izašao i sjeo u automobil svog suigrača nakon čega su pobjegli s mjesta nesreće. Policija koja je ubrzo stigla utvrdila je kako je razbijeni BMW Dompeov, a do Mikelbrencisa su došli poslije pregleda nadzornih kamera.

Optužuju ih za sudjelovanje u ilegalnoj uličnoj utrci kojom su ugrozili živote ostalih sudionika prometa i samo pukom srećom izbjegli smrtne posljedice. Prijeti im oduzimanje vozačkih dozvola na dulje razdoblje te teške financijske kazne, a mogli bi svoje ponašanje skupo platiti i u klubu, koji će ih po svemu sudeći suspendirati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider