Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve su rekli

VIDEO Igrači Hajduka došli pozdraviti Torcidu nakon poraza, a dočekalo ih je ovo

Nakon utakmice igrači Hajduka su došli pozdraviti Torcidu, a među navijačima Bijelih vladala je tišina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dalmatinskom derbiju 12. kola Prve HNL Šibenik je na Šubićevcu pred 1.668 gledatelja pobijedio Hajduk sa 2:0 ostvarivši prvu pobjedu na svom stadionu protiv splitskog sastava nakon 14 godina.

Hajdukovci su na stadionu Šibenika imali veliku podršku svojih navijača koji su navijali do posljednje minute, a onda šutnjom iskazali svoje nezadovoljstvo.

VIDEO Gol Šibenika za 1:0:

Nakon utakmice igrači Hajduka su došli pozdraviti Torcidu, a među navijačima Bijelih vladala je tišina.

Trener Hajduka žali za porazom.

''Čestitamo Šibeniku. Nismo zabijali iz velikih prilika. Ovo je za nas veliko razočaranje. Nismo uspjeli pogoditi iz jako dobrih šansi. Nedostajalo nam je mnogo igrača, ali o tome ne želim razgovarati'', kazao je nakon utakmice trener Hajduka Jens Gustafsson pa je dodao:

''Nije falio samo Livaja nego više igrača. Prije utakmice smo razmišljali što napraviti, mislili smo da je najbolje izvesti postavu s kojom smo počeli, ali kad ne zabiješ prilike, onda izgubiš. Dugo bi mi trebalo da pojasnim svaku svoju odluku pojedinačno. Mislio sam da će ta rješenja donijeti napredak u našoj igri. Ponavljam, nismo mi bili loši u polju, stvarali smo dosta prigoda. Ali, bio je to jedan od onih dana kada lopta neće u protivničku mrežu.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider