Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nagelsmann dao slobodno

Njemački mediji bijesni: Igrači Bayerna dobili slobodno poslije teškog poraza pa otišli na Ibizu

Trener Bayerna Julian Nagelsmann je svojim igračima dao slobodne dane što je većina njih iskoristila putovanjem na Ibizu.

Bayern (Foto: Afp)

Nogometaši Bayerna na meti su kritika zbog kratkog odmora na Ibizi na koji su otišli nakon subotnjeg poraza od Mainza (1-3) u susretu 32. kola Bundeslige.

Bayern je osigurao svoju desetu uzastopnu titulu njemačkog prvaka tri kola prije kraja prvenstva, a potom je u subotu izgubio od Mainza sa 1-3. Usprkos porazu, trener Julian Nagelsmann je svojim igračima dao slobodne dane što je većina njih iskoristila putovanjem na Ibizu

Matthaus ih osudio

Legendarni njemački nogometaš Lothar Matthaus je osudio takav potez igrača nakon loše igre i poraza od Mainza.

"Da sam na Nagelsmanovom mjestu poduzeo bi oštre mjere i ukinuo bi igračima slobodne dane nakon takve utakmice", rekao je Matthaus.

Bayern Stanišić i Vidović prvaci Njemačke! Bayernu deseti naslov u nizu divider

S njim se složio ui Felix Magath.

"Ne znam kako jedna momčad može reći: za nas sezona završava tri tjedna ranije," kazai je sadašnji trener Herthe Berlin.

Braco ih brani 

Međutim, sportski direktor Hasan Salihamidžić je branio igrače kazavši kako je putovanje dogovoreno prije utakmice protiv Mainza opisavši "teambuilding" na Ibizi kao "jačanje kolektiva".

Robert Lewandowski Lewa postavio Bayernu dva uvjeta za ostanak, ali pristanu li mogli bi imati problema s ostatkom momčadi divider

Dva kola prije kraja prvenstva Bayern ima 75 bodova, 12 više od Borussije Dortmund.

Tablica Bundeslige

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider