Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Završio na šivanju

Pogledajte brutalan start nad Vlašićevim suigračem: Kopačkom ga nagazio po licu pa prošao bez kartona?

West Ham je upisao pobjedu kod Evertona, ali ostali su bez češkog reprezentativca Tomaša Součeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 8. kola engleske Premierlige West Ham je osvojio važna tri boda na gostovanju kod Evertona, slavili su sa 1:0 pogotkom Ogbonne u 74. minuti.

Nažalost, susret je obilježio brutalan start Salomona Rondona nad češkim reprezentativcem iz redova West Hama, Tomašom Součekom koji je završio na šivanju.

Samo minutu nakon što je pao pogodak na utakmici, Rondon je u jednom duelu za loptu srušio Součeka, a onda ga i nagazio kopačkom po licu. Rasjekao mu je tako obraz zbog čega je zaradio nekoliko šavova.

Rondonov prekršaj možete vidjeti OVDJE.

Iako to nije izgledalo ni najmanje ugodno, češki nogometaš je dobro. Javio se nakon utakmice i podijelio fotografiju iz svlačionice uz kratku poruku u kojoj je navijačima poručio da je sve u redu.

"Još nekoliko šavova na licu za moju kolekciju. Nikad ne odustajem, ni zbog čega. Odlična pobjeda momci, samo tako nastavite. Ne brinite, još sam živ", napisao je češki reprezentativac.

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić ostao je svih 90 minuta na klupi West Hama koji je ovom pobjedom stigao Everton na ljestvici, oba sastava sada imaju po 14 bodova, kao i Manchester United te se nalaze na pozicijama od šest do osam.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider