Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠOKANTNA ISPOVIJEST

Igrač Šibenika: ''Nakon Rakitićevog gola otpala su mi dva prsta, izgubio sam vid i sluh''

Stoper hrvatskog prvoligaša otkrio je što je prošao nakon gola Rakitića za polufinale.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ljeto 2018. godine zauvijek će ostati u srcima svih hrvatskih navijača. Hrvatska nogometna reprezentacija te godine je rušila sve pred sobom na Svjetskom nogometnom prvenstvu i stigla do finala gdje je Francuska slavila s 4:2.

No nakon poraza u finalu u Hrvatskoj se nije tugovalo, sreća i euforija su prevladali, a dan nakon finala pola milijuna Hrvata izašlo je na zagrebačke ulice kako bi dočekalo hrvatske nogometaše.

Hrvatska je pobijedila Nigeriju, Argentinu, Island, Dansku, Rusiju i Englesku, a dvoboj protiv Rusije zauvijek će pamtiti nogometaš Šibenika, Karlo Bilić.

Standardni stoper hrvatskog prvoligaša teško se ozlijedio nakon Rakitićevog penala za prolaz u polufinale. Bilić je umjesto dimne bombe zapalio topovski udar. Ostao je bez dva prsta na ruci, 15 dana ništa nije vidio i čuo, ali srećom vid i sluh su mu se vratili.

gol expired Svjetski mediji tvrde da je Perišić pred transferom života: Priča je sasvim realna, a mogao bi se upisati u povijest divider

''Kada je Rakitić zabio taj gol nastao je delirij. Ja sam kod kuće u Dugom Ratu slavio i umjesto dimne bombe zapalio sam topovski udar. Ostao sam bez dva prsta na desnoj ruci, puknuli su mi bubnjići na oba uha, nisam vidio 15 dana, lice mi je bilo rasječeno. Užas jedan. Bilo je strašno i ne ponovilo se. Moglo je biti i puno gore, rane su zacijelile, a vid i sluh se vratio. Ostao sam bez prstiju, ne smeta mi ništa. Jedna ružna epizoda u životu, ali ono što te ne ubije to te ojača'', rekao je Bilić za Sportske novosti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider