Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jaka prva liga

Igrač koji je bljesnuo na Euru odlučio još dvije godine ostati u HNL-u

Osijek je potvrdio kako je Laszlo Kleinheisler odlučio produljiti ugovor do 2023. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica i ove sezone je drastično pojačao Osijek, ali nastojao je i zadržati svoje najbolje igrače i može se reći kako je odradio odličan posao na Mercatu. Doveo je dva jaka HNL imena, jedno vratio, otkupio ugovor Ramona Miereza, a sad je potvrdio ostanak još jednog ključnog igrača – Laszla Kleinheislera.

Započeo je pripreme za tekuću sezonu HT Prve lige otkupivši ugovor Ramona Miereza za 2.500.000 eura, a kadar ojačao uzevši Šimu Gržana Istri, Darka Nejašmića Hajduku te vrativši Ivana Fiolića iz Belgije u HT Prvu ligu, a sad je uspio uvjeriti mađarskog reprezentativca i jednog od najboljih igrača da može na Dravu donijeti trofej pobjednika HNL-a.

Mađarski reprezentativac produljio je vjernost osječkom prvoligašu do 2023. godine, a to znači da će domaća prva liga i dogodine imati igrača koji je napravio sjajan posao na proteklom Euru. Posljedica odličnih igara za reprezentaciju u skupini prvaka s Portugalom, Francuskom i Njemačkom bila je rast cijene na 3.000.000 eura, a to je bila lijepa nagrada za uspješnu sezonu u Prvoj HNL.

U njoj je odigrao 31 utakmicu, zabio šest golova i dodao šest asistencija, a sad je odlučio i sljedeće dvije godine svoje karijere posvetiti Osijeku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider