Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporazumni raskid

Igor Tudor raskinuo ugovor s Veronom: Preporodio je klub, a sad traži novi izazov

Igor Tudor je momčad Verone odveo do 9. mjesta talijanske Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor sporazumno je raskinuo ugovor s Veronom!

Otkako je u rujnu prošle godine preuzeo funkciju prve momčadi, Verona je skočila s posljednjeg na visoko deveto mjesto talijanske Serie A. 

U 35 prvenstvenih susreta, koliko je sjedio na klupi Verone, momčad je upisala 14 pobjeda, 11 remija i deset poraza, što im je u konačnici donijelo 53 boda i plasman među deset najboljih momčadi talijanskog nogometnog prvenstva.

Budući da je ugovor potpisao samo do kraja ove sezone, Tudor je odlučio raskinuti sjajnu suradnju s Veronom i potražiti neki novi izazov.

Kandidat za klupu Atalante?

Tako se prije nekoliko tjedana u talijanskom medijskom prostoru pojavila informacija da je splitski strateg kandidat za klupu Atalante koja bi mogla raskinuti suradnju s Gian Pierom Gasperinijem.

Također, jedan od kandidata je i Ivan Jurić, Tudorov prijatelj iz djetinjstva i bivši Gasperinijev učenik. Iako Jurić slovi za prvog kandidata, postoji jedna velika prepreka.

Torino ga ne želi tako olako pustiti, ipak s njima imaju ozbiljne planove. Ako već ne može Jurić, može Tudor koji je upravo postao slobodan trener. Naravno, prvo Atalanta i Gasperini moraju zaključiti kako će dalje, zajedno ili svatko svojim putem...

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider