Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hrvati popularni

Genoa zasad ipak ne mijenja Hrvata za Hrvata na klupi

Hrvatski trener Igor Tudor u kombinacijama je za trenera genoe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon kratke avanture na klupi Udinesea Igor Tudor vraća se u Serie A, javila je talijanska agencija ANSA, no taj će povratak ipak biti odgođen.

Dio medija je čak najavljivao kako bi već tijekom ponedjeljka trebao biti imenovan novim trenerom Genoe, što bi bio šesti klub koji će voditi u karijeri.

Tudor je na klupi trebao zamijeniti također Splićanina, Ivana Jurića, kojem bi ovo bio treći odlazak s mjesta trenera Genove u posljednje dvije godine. Jurić je nedavno zamijenio Davidea Ballardinija, ali je klupu preuzeo samo dok se ne nađe neko trajnije rješenje.

Davide Nicola slovio je kao glavni kandidat za novog trenera momčadi iz Serie A, ali je predsjednik Enrico Preziosi ušao u pregovore s Tudorom.

Ipak, predsjednik Preziosi za ANSA-u je izjavio kako Ivan Jurić ostaje na klupi barem do derbija u sljedećem kolu kada dočekuju Sampdoriju.

Genoa je 14. na ljestvici, a nakon reprezentativne stanke 25. studenog slijedi Derbi ella Lanterna, obračun gradskih rivala Genoe i Sampdorije.

Tudor je igračku karijeru nakon Hajduka izgradio u Juventusu, a na klupi je vodio i Hajduk, PAOK, Karabukspor i Galatasaray. Njegov posljednji posao na klupi Udinesea trajao je samo četiri utakmice u kojima je spasio klub od ispadanja u Serie B.

S čelnicima kluba iz Udina nije dogovorio nastavak suradnje, a ove sezone trebao je opet preuzeti Hajduk, no dogovor s predsjednikom Huljajom propao je nakon što su si već ''dali ruku'', otkrio je tada Tudor.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider