Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo majstore

Igor Tudor srušio prvaka Turske - Bešiktaš!

Igor Tudor uzeo je još jedan veliki skalp u najvišem rangu turskog nogometa

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor nastavlja s odličnim rezultatima na klupi turskog Karabukspora. Nakon što je srušio Galatasaray, sada je pobijedio i lidera prvenstva Bešiktaš.

U dvoboju 20. kola turskog prvenstva Karabukspor je na stadionu Necmettin Seyhoglu pobijedio Bešiktaš 2-1, identičnim rezultatom s kojim je prije dva kola srušio i Galatasaray.

Tudorova momčad je povela golom bivšeg napadača Rijeke i Šibenika Ermina Zeca u 50. minuti, na 2-0 je povisio Ukrajinac Evhan Seleznjov u 73. minuti, a tri minute prije kraja poraz Bešiktaša je ublažio kamerunski napadač Vincent Aboubakar.

Za goste je cijeli susret igrao bivši branič Rijeke Matej Mitrović, a bio je to njegov prvi nastup za Bešiktaš u koji je stigao tijekom siječnja iz Rijeke.

Karabukspor je na 10 mjestu ljestvice sa 27 bodova, dok je Bešiktaš u vodstvu sa 44 boda. Istanbul Basaksehir na drugom mjestu ima dva boda manje i gostujućom pobjedom protiv Kasimpase preuzeo bi vodstvo. Galatasaray je treći sa 39, a Fenerbahče na četvrtoj poziciji ima 35 bodova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider