Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Turci ga cijene

Igor Tudor ima inozemnu ponudu: Hoće li napustiti Hajduk?

Novi turski prvoligaš želi Igora Tudora za trenera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Turski sportski dnevnik Fantik tvrdi da je novi prvoligaš u Hatayspor poslao ponudu Igoru Tudoru za mjesto glavnog trenera.

Hatayspor je osnovan 1967., prvi put je ušao u elitni rang turskog klupskog nogometa. Klub iz grada Antiohije, koji se nalazi uz granicu sa Sirijom, razišao se s trenerom Mehmetom Altiparmakom, pa sada želi na klupu instalirati hrvatskog stručnjaka koji dobro poznaje turski nogomet i tamošnju ligu.

Tudor je već vodio dva turska kluba, omanji Karabukspor i diva turskog nogometa Galatasaray. U Karabuksporu je ostvario vrlo dobre rezultate pa je dobio poziv Galatasaray, u kojem nije bio ni približno tako uspješan, dobio je otkaz nakon osam mjeseci rada.

Bivši hrvatski reprezentativac u siječnju ove godine opet je sjeo na vruću klupu Hajduka. Ostvario je jako loše rezultate. Tudor je preuzeo Hajduk pod imperativom osvajanja drugog mjesta, na toj poziciji mu je Damir Burić i ostavio momčad, a na kraju će biti tek peti.

Nadzorni odbor odbija prihvatiti ostavku predsjednika Marina Brbića i traži kontinuitet, kako na upravljačkim tako i stručnim pozicijama. Međutim, s obzirom na bremenitu situaciju u splitskom klubu, koji je zaronio u novu veliku krizu, nije nemoguće da Tudor na kraju sezone podnese ostavku. Turci očito igraju na tu kartu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider