Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavonci u VAR sobi

Poznati suci za veliki derbi Hajduk – Dinamo: Glavni i oba pomoćnika iz okolice Zagreba

Hajduk i Dinamo ove srijede na Poljudu odigrat će zaostali susret devetog kola Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sedam mjeseci u odnosu na prvotno zakazani termin (19. rujna) Hajduk i Dinamo odigrat će ove srijede 20. travnja zaostali dvoboj devetog kola Prve HNL.

Najveći derbi hrvatskog nogometa i cjelokupnog sporta igra se s početkom u 19:00, a određene su i službene osobe za ovaj veliki spektakl, za koji je prodano više od 25.000 ulaznica.

Povjerenik za suđenje Ivan Novak za glavnog suca derbija odredio je Igora Pajača iz Svetog Ivana Zeline. Pajačevi pomoćnici bit će Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Vedran Đurak, inače Pajačov sugrađanin. Tako ćemo imati situaciju da će na utakmici između Splićana i Zagrepčana pravdu dijeliti sudačka trojka iz dvaju gradova koji se nalaze u neposrednoj blizini Zagreba.

Četvrti sudac dolazi iz Istre, riječ je o Marinu Vidulinu iz Kanfanara, dok će u VAR sobi biti Slavonci: Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca kao glavni te Marjan Tomas iz Osijeka kao pomoćni VAR sudac.

Dodajmo da je delegat utakmice Davor Ivić iz Siska odakle dolazi i kontrolor suđenja Vlado Svilokos, dok je časnik za sigurnost Jurica Jurjević.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider