Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bizarna situacija

Preočit namjerni autogol ili jednostavno veliki peh?

Nevjerojatan autogol viđen je na utakmici ukrajinske Druge lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bizaran autogol viđen je u ukrajinskoj drugoj ligi, na susretu dvaju davljenika - Obolona i Bukovina. Obje momčadi nalaze se blizu zone ispadanja i svaki je bod u tom susretu bio bitan. Do 87. minute oba su sastava i držala po bod, a onda se dogodio jedan od najbizarnijih autogolova.

Napadač Obolona je pucao po golu, vratar Bukovine je obranio, a lopta se odbila do ruba peterca gdje je prvi na njoj bio Igor Bojčuk, obrambeni igrač gostujuće momčadi. On je u maniri rasnog strijelca unutarnjim dijelom kopačke majstorski pogodio vlastitu mrežu i poklonio domaćinu tri boda.

Zbog stanja na prvenstvenoj ljestvici, jednostavno se ne može tvrditi da je to namjerno napravio, iako to tako izgleda. Imao je nekoliko opcija što napraviti s loptom, no on ju je zakucao u vlastitu mrežu.

Bukovina je 13. klub na ljestvici s tri boda više od mjesta koje vodi u razigravanje za ostanak. Obolon je pak s ova tri boda 10. i ima devet bodova više od ranije spomenutog mjesta u razigravanju, odnosno ima šest bodova više od Bukovine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider