Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno potvrđeno

Igor Bišćan ostaje izbornik mlade hrvatske reprezentacije, produžio je ugovor na tri godine

Igor Bišćan ostaje izbornik hrvatske U-21 reprezentacije još tri godine, odnosno do lipnja 2025.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Bišćan, izbornik hrvatske mlade reprezentacije do 21 godine potpisao je novi, trogodišnji ugovor.

Marijan Kustić, predsjednik Saveza i Bišćan potpisali su novi ugovor prema kojem će aktualni izbornik hrvatske U-21 reprezentacije ostati na kormilu mladih Vatrenih do kraja ciklusa koji uključuje Europsko prvenstvo 2025. godine, objavio je HNS na službenoj internetskoj stranici.

Najveći uspjeh u povijest mladih Vatrenih

Bišćan je preuzeo mladu reprezentaciju u listopadu 2019. godine te se uspješno plasirao na Europsko prvenstvo, gdje je upisao pobjedu u skupini. Bila je to prva pobjeda u povijesti mlade reprezentacije na završnim turnirima.

Plasmanom u četvrtfinale ostvario je najvećih uspjeh u povijest mlade reprezentacije do 21 godine.

gol expired Rijeka poslala devetog igrača u Dragovoljac, dobili su veliko pojačanje uoči ogleda s Hajdukom divider

Pod njegovim vodstvom, mladi Vatreni odlično su krenuli u novi kvalifikacijski ciklus u kojem su u šest utakmica upisali maksimalnih 18 bodova.

"Zahvaljujem predsjedniku Kustiću i rukovodstvu Saveza na ukazanom povjerenju meni i mom stožeru. Od prvoga dana imamo odličnu podršku Saveza i drago mi je što to vraćamo dobrim rezultatima", rekao je Bišćan pa nastavio:

Bišćan: "Imamo igrače za A reprezentaciju Hrvatske"

"Raduje me rad s našim najboljim mladim igračima, koji uz veliki talent pokazuju i volju za učenjem i napretkom, što je preduvjet za daljnji uspješan razvoj.

Uvjeren sam da i u aktualnoj generaciji imamo igrače koji će jednoga dana pridonijeti uspjesima A reprezentacije, što nam je najvažniji cilj, a pritom naravno želimo i dalje ostvarivati dobre rezultate, počevši od plasmana na Europsko prvenstvo 2023. godine", izjavio je izbornik Igor Bišćan.

gol expired Dinamo šalje milijunsko pojačanje na novu posudbu uoči okršaja sa Sevillom divider

"Igor je do sada odradio zaista sjajan posao s mladom reprezentacijom te je svojim rezultatima i odnosom prema poslu zaslužio produljenje ugovora.

Iza Igora je iznimna igračka karijera, a kao trener je već na nekoliko mjesta potvrdio da zna istodobno stvarati i igru i rezultat - uvjeren sam da je ta kombinacija Igorovog igračkog iskustva i trenerskog dara odlična za naše mlade reprezentativce, što se vidi i na rezultatima mlade reprezentacije", zaključio je Kustić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider