Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakve majstorije

Eksplozija Ibre u derbiju MLS-a! Hat-trickom srušio najbolju momčad lige: "Idi kući, mala pi...."

Zlatan Ibrahimović postigao je hat-trick u pobjedi LA Galaxyja protiv najbolje momčad MLS-a.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zlatan Ibrahimović postigao je hat-trick u 3:2 pobjedi LA Galaxyja protiv najbolje momčadi MLS-a - Los Angelesa. Osim tri pogotka Ibra je oduševio svijet brojnim potezima u tom susretu.

Prije samo nekoliko dana novinar je upitao Zlatana Ibrahimovića vjeruje li i dalje da je najbolji igrač MLS-a, unatoč činjenici da u vodećoj momčadi lige igra Carlos Vela, koji je do sada zabio 19 golova i postigao 12 asistencija. Odgovor Zlatana bio je legendaran.

"Daleko sam najbolji."

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) Novinar pokušao osporiti da je Ibrahimović najbolji igrač MLS-a, Zlatanov odgovor ga momentalno ušutkao! divider

Sada je to i pokazao u direktnom obračunu protiv Vele, koji je zabio dva gola, ali je jedan stigao iz kaznenog udarca.

Poveli su gosti u 5. minuti nakon iskorištenog jedanaesterca Carlosa Vele. No samo nekoliko minuta kasnije Ibrahimović je majstorijom poravnao na 1:1. Najprije se "sombrerom" riješio dvojice braniča Los Angelesa, a potom je vanjskim dijelom kopačke, s ruba kaznenog prostora matirao vratara.

U 56. minuti je nadvisio svog čuvara i glavom prebacio vratara za vodstvo Galaxyja, da bi u 70. zabio s 20-ak metara i to lijevom nogom! Zakucao je loptu u donji lijevi kut iz velike udaljenosti i po treći put burno proslavio pogodak protiv najbolje momčadi lige.

Poraz Los Angelesa ublažio je Vela u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

"Ferrari je danas imao puno goriva", rekao je Zlatan u intervjuu nakon pobjede.

Na samom kraju susreta dogodio se i manji incident, u kojem je jedan od gostujućih trenera došao nešto prigovoriti Zlatanu, a ovaj mu je odgovorio:

"Odj... i idi kući mala po....."

"Ne mogu se prestati smijati koliko sam dobar. Napravili ste kobnu pogrešku i usporedili me s Velom," kazao je bivši napadač Ajaxa, Juventusa. Barcelone, Milana, PSG-a i Manchester Uniteda.

Momčad LA-a može utješiti što se nalazi na prvom mjestu Zapadne konferencije sa 46 bodova, devet više od Galaxyja.

Kako će izgledati novi Atletico? Simeone priprema velike promjene i uigrava novu formaciju Atletico Madrid 2019./2020. (Foto: Homecrowd.io) Diego Simeone (Foto: AFP) Joao Felix (Foto: AFP) +3 Dani Ceballos i Marcos Llorente (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider