Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
viralni hit!

Nova razina "divljaštva": Ibra amaterskom napadaču poslao poruku i učinio ga superzvijezdom!

Igrač koji nastupa za amatersku nogometnu momčad postao je preko noći internetska zvijezda nakon što je dobio poruke od Zlatana Ibrahimovića, Maxa Verstappena, Ruuda Gullita...

Ibrahimovićeva poruka Hesu (Screenshot)

Nizozemski nogometaš Philippe Hes postao je internetska zvijezda, iako igra u klubu koji se natječe u petoj ligi - AFC Amsterdam. Riječ je o napadaču koji je ove sezone nastupio u 20 utakmica i nije uspio postići nijedan pogodak. Logično je pitanje: kako je onda postao internetska zvijezda? Nije mu to osobno pošlo za rukom, a ni nogom, već su druge zvijezde zaslužne za to.

Sve je krenulo kao zezancija njegovog kluba, koji ga je objavio video u kojem ismijava njegov učinak u sezoni. Nastavilo se tako da je na video reagirao Ronald de Boer, nizozemska nogometna legenda i legenda Ajaxa, a onda je uslijedio "kaos".

Video porukom su se javie brojne zvijezde, kako nogometne tako i iz drugih sportova, pa čak i glazbe. Ruud Gullit, PAtrick Kluivert, vozač Formule 1 Max Verstappen, DJ Martin Garrix... Svi su poslali poruku u kojoj ismijavaju i sprdaju Hesa, naravno u šali, no šlag na vrhu torte je poruka Zlatana Ibrahimovića.

"Philippe, ovdje Zlatan. 20 utakmica i 0 golova. Koji je to k....? Nikada nisam čuo za tako nešto. Ako želiš naučiti kako zabijati golove dođi u moju školu. Ja ću te naučiti. Vjerojatno se osjećaj loše sada. Možda razmišljaš i o kraju karijere, što bi vjerojatno bila najbolja stvar. Sretno s tim usr... rezultatima", rekao je Ibra.

Hes je sve videe koje je dobio ponosno objavio na svojem Instagram profilu i naravno zaradio nove pratitelje i hrpu lajkova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider