Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
plakanje od smijeha

Nova urnebesna anegdota o Ibri: Jednom rečenicom pokopao Brazilce, zaprijetio brutalnim batinama

Maxi Lopez ispričao je urnebesnu anegdotu koju je doživio u šest mjeseci boravka u Milanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski nogometaš Maxi Lopez, koji je poznatiji po svojem propalom braku s Wandom Narom nego nogometnim uspjesima, ispričao je urnebesnu anegdotu u kojoj je glavnu ulogu imao Zlatan Ibrahimović.

Situacija datira još iz 2012. godine kada su obojica nosila dres Milana, koji je tog dana gostovao kod Parme.

"Igrali smo kod Parme, nekoliko dana prije utakmice u Ligi prvaka. Primio sam loptu, zaustavio je i odmah dodao u prostor prema Ibrahimoviću. On je samo ostao stajati, nije krenuo prema lopti. Nakon što je ispratio loptu kako odlazi u gol-aut, okrenuo se prema meni i rekao mi: 'Mamma mia, koliko sam ti puta rekao....' Želio je loptu u noge, a ne u for. Po mojem mišljenju, to je bilo dobro dodavanje jer bi izbio sam ispred vratara i to sam mu rekao", kazao je Maxi i nastavio priču.

gol expired Švicarci naglašavaju da su ih porazili viceprvaci svijeta: "Modrićev ulazak ugasio je nadanja" divider

"Mislio sam da će mi u svlačionici nešto reći, ali nije. Dva-tri dana nije razgovarao sam mnom, a onda mi je prišao na treningu. Slušaj, sviđaš mi se. Vi Argentinci imate karakter za razliku od Brazilaca. Ali ako mi još jednom to napraviš, razbit ću ti lice", zaprijetio se Ibra Maxi Lopezu.

Te su sezone redovito u prvoj momčadi igrali Thiago Silva i Robinho, pa se može pretpostaviti da Ibra nije imao najbolji odnos s tom dvojicom Brazilaca. 

Njihova suradnja trajala je svega šest mjeseci u 2012. godini, nakon čega je Maxi Lopez napustio klub i vratio se u Cataniju.

POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE ŠVICARSKA - HRVATSKA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider