Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ibra prekinuo post

Upalilo je: Piše li ovo slučajno ili namjerno Ibrahimoviću na leđima?

Zlatan Ibrahimović istrčao je na travnjak stadiona u Los Angelesu s modificiranim prezimenom na leđima.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ime Zlatan Ibrahimović poznato je u gotovo svakom dijelu kugle zemaljske. No u noći s četvrtka na petak na travnjak Dignity Health Sports Parka umjesto Ibrahimovića istrčao je IRBahimović i zabio jedina dva gola na utakmici.

Je li riječ o ljudskoj pogrešci ili nekoj odluci Zlatana Ibrahimovića da se za tu utakmicu i Dan neovisnosti u SAD-u poigra sa svojim prezimenom, zasad nije poznato. Amerikanci vjeruju da je Ibra "isfurao" Chrisa Wondolowskog, koji je 2013. godine prekinuo golgeterski post manjom promjenom svog prezimena na dresu.

Wondolowski je promijenio u Wondowlowski i odmah zabio u prvoj utakmici. Zbog toga je za CONCACAF-ov Gold Cup 2013. godine nosio dodatno ušiveni W, ali unutar svog dresa. SAD je osvojio naslov prvaka, a Wondolowski je bio najbolji strijelac turnira zajedno s Torresom i Donovanom (5 golova).

Ibrahimović nije u nekom ozbiljnijem golgeterskom postu (2 utakmice), ali je vrlo brzo iz njega izašao. Doduše, morao je čekati do 76. minute i trenutka genijalnosti da dovede svoju momčad u vodstvo prekrasnim udarcem glavom. U 89. minuti samo je potvrdio pobjedu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider