Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vaša visosti

Ibra se u svom stilu našalio sa švedskom monarhijom: Valjda mu princeza neće zamjeriti

Zlatan Ibrahimović ne poznaje granice kada je riječ o zabavi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se prošlog tjedna prozvao Bogom, švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (39) okrunio se za švedskog kralja nakon sjajnog povratka u reprezentaciju.

Švedska je u četvrtak otvorila kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2022. pobjedom protiv Gruzije s 1:,0. Pobjednički pogodak postigao je Viktor Claesson na asistenciju Zlatana Ibrahimovića koji se vratio u nacionalnu vrstu nakon pet godina.

Zlatan prijestolonasljednik

"Carl XVII. Gustaf," napisao je ispod svoje slike švedski napadač na društvenim mrežama. Dodajmo kako je od 1973. švedski kralj Carl XVI. Gustaf, a njegova nasljednica postat će mu kćer Victoria.

"Izvrsno sam se osjećao na terenu. Pokušao sam pružiti najbolje od sebe kako bih pomogao suigračima, pomogao sebi i bio učinkovit", rekao je na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice.

Ibra je za Švedsku debitirao u siječnju 2001. godine, a iz reprezentacije se povukao nakon EP-a 2016. godine. Do sada je u švedskom dresu upisao 117 nastupa i postigao rekordna 62 gola.

Sa svojim neponovljivim stilom i svojim uobičajenim egom, Zlatan je najavu svog povratka u reprezentaciju 16. ožujka objavio uz riječi "povratak Boga".

Asistenciju Zlatana pogledajte ovdje

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider