Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško je pronaći takvog

Iako će uskoro imati 43 godine, produžio ugovor u jednoj od najjačih liga: ''Poslat ćemo ga u NASA-u na pregled''

Teško je pronaći nogometaša koji prešao četrdesetu, a još je u stanju igrati na visokoj razini i to u jednoj od najjačih europskih liga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Takav je brazilski stoper Vitorino Hilton, koji će u rujnu proslaviti 43. rođendan, a sa francuskim prvoligašem Montpellierom produžio je ugovor za još jednu sezonu.

Hilton je standardni prvotimac Montpelliera i ove sezone odigrao je 33 utakmice u svim natjecanjima, a njegov klub je završio na osmom mjestu prvenstvene ljestvice. Iako se nagađalo kako će okončati karijeru, Hilton će odigrati još jednu sezonu.

"Veseli nas što će još jednu sezonu biti s nama. Moguće je da sljedeće godine potpišemo novi ugovor, a kad završi karijeru poslat ćemo ga u NASA-u da pregledaju njegovo tijelo", izjavio je predsjednik Montpelliera Laurent Nicollin.

Hilton igra u Francuskoj od 2004. godine, nosio je dres Bastije, Lensa, Marseillea (2008–2011), a u Montpellieru je od 2011.

"Igrati na najvišoj razini u 43. godini, pa to je više od sna. Vjerojatno će mi ovo biti posljednja sezona, ali siguran sam da ću u njoj najviše uživati", kazao je Hilton.

gol expired Gascoigne brutalno odgovorio Fergusonu: ''Ferdinand je bježao od testa na drogu, Cantona udarao budalu, a Rooney se seksao s babom'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider