Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjede Arsenala i Chelseaja

I to se dogodilo: Manchester City nokautiran na Etihadu!

Građani su sada na velikih osam bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U osmom kolu engleske Premierlige Manchester City je na svom Etihadu izgubio od Wolverhamptona s 2:0!

To je već drugi ovosezonski prvenstveni poraz za City, a prvi kod kuće, nakon kojeg zaostaju sad već golemih osam bodova za vodećim Liverpoolom. Bio je to tek drugi domaći poraz Građana u prvenstvu u posljednjih 26 utakmica. Posljednji put Guardiolina družina je na svom terenu izgubila u prosincu prošle godine od Crystal Palacea (2:3).

Također, ovo je druga utakmica ove sezone u Premierligi u kojoj City nije uspio pobijediti na svom Etihadu (još tamo prije dva i pol mjeseca, u drugom kolu, remizirali su s Tottenhamom).

Bila je ovo utakmica jako slična onoj između Manchester Cityja i Dinama koja se u utorak odigrala na Etihadu. Igrači Pepa Guardiole konstantno su napadali i tražili pogodak kojim bi načeli suparnika, ali za razliku od ogleda sa Zagrepčanima to se ovaj put nije dogodilo, Wolvesi su se znalački branili i dočekali dvije kontre za šah-mat.

Junak pobjede bio je Adama Traore koji je u 80. minuti zabio za vodstvo Wolvesa, a onda u četvrtoj minuti sudačke nadoknade i za potvrdu pobjede.

Paralelno s ovom, igrale su se u rano nedjeljno poslijepodne još dvije utakmice. Arsenal je s 1:0 pobijedio Bournemouth dok je Chelsea kao gost sa 4:1 protutnjao kroz Southampton.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider