Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brige za Dalića

VIDEO I Mateo Kovačić se ozlijedio na Uskrs, već treći Vatreni u istom danu

Mateo Kovačić igrao je samo 25 minuta u polufinalu FA kupa.

Mateo Kovačić (Foto: Afp)

Nakon što su u polufinalu Kupa u Old Firmu derbiju između Celtica i Rangersa zbog ozljede morali izaći Josip Juranović i Borna Barišić, ovaj Uskrs po dobrom neće pamtiti ni Mateo Kovačić.

Hrvatski reprezentativac je također morao rano napustiti polufinale FA kupa protiv Crystal Palacea na Wembleyju, već u 25. minuti zbog problema s gležnjem.

Kova se ozlijedio ranije tijekom utakmice, ali je pokušao nastaviti. Ipak, sugerirao je klupi i treneru Tuchelu kako vjerojatno neće moći nastaviti igru što se konačno dogodilo nakon 25 minuta utakmice.

Vlašić nakon ozljede Westwooda VIDEO Stravičan lom noge u Premier ligi: Šokirani Vlašić zaplakao kad je vidio što se dogodilo nakon duela divider

Blagdanski je ugođaj malo narušen i izborniku Zlatku Daliću koji s pozornošću prati završnice nogometnih prvenstava.

Hrvatska reprezentacija se okuplja za mjesec i pol dana kada je čekaju čak četiri utakmice u Ligi nacija u samo 11 dana.

Kovačićevu ozljedu pogledajte ovdje

Kovačića je zamijenio Ruben Loftus-Cheek koji je u 65. minuti postigao vodeći pogodak za Chelsea, a konačnih 2:0 postavio je Mason Mount.

Chelsea se u velikom finalu 14. svibnja na Wembleyupridružio Liverpoolu, koji je u subotu s 3:2 nadigrao Manchester City. Londonska momčad u zadnjih šest sezona čak pet puta se plasirala u finale FA Cupa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider