Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to je duh

Humorom protiv korone: Španjolski klub postao hit, duhovito "odigrali" utakmicu i poslali važnu poruku

Španjolski klub humorom se bori protiv neizvjesnih vremena, a pritom je pronašao način i za informiranje svojih navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Koronavirus odgodio je mnoge lige, a među njima i španjolsku Primeru koja je, zasad, suspendirala sljedeća dva kola.

Prva utakmica ovog vikenda trebala je biti susret Leganesa i Real Valladolida, a Leganes je pronašao način da se susret ipak ''odigra''.

Klub iz madridskog predgrađa objavama na Twitteru napravio je prijenos uživo kompletne imaginarne utakmice. Objavili su početnu postavu, napisali kako igrači izlaze na teren uz taktove pjesme AC/DC-a ''Thunderstruck'' i kroz cijelih 90 minuta duhovitim objavama izvještavali navijače o najvažnijim događajima na terenu.

gol expired Pogledajte kako Ronaldinho igra u pritvoru: Pojavile se snimke majstorija čuvenog Brazilca divider

Kroz prijenos imaginarne utakmice pritom su provukli i bitne informacije i upute za sve svoje navijače. Na početku drugog poluvremena tako su napisali ''uskoro počinje drugih 45 minuta, nipošto ne napuštajte svoje domove.''

Na kraju je Leganes, predzadnja momčad lige, ''pobijedio'' 2:1. Ovaj španjolski klub, zanimljivog nadimka ''uzgajivači krastavaca'', i inače je poznat po duhovitoj i opuštenoj komunikaciji na društvenim mrežama, a njihova posljednja akcija naišla je na puno odobravanja.

Javio im se i ''protivnik'' Real Valladolid, koji im je čestitao na ''virtualnoj pobjedi'', na što im je Leganes poželio ugodan put nazad od stolice do kauča. ''Treba nam puno snage sada, a humora nam nikad ne nedostaje'', napisali su u posljednjoj objavi prijenosa utakmice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider