Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
policija silom na "navijače"

Sramotne scene u Španjolskoj: Huligani nožem ozlijedili zaštitare i bakljom pogodili djevojčicu!

Novi navijački neredi zabilježeni su u Bilbau, gdje su dvojicu zaštitara i malenu djevojčicu ozlijedili huligani Marseillea.

Navijači Marseillea s gornje tribine bakljama gađaju domaće navijače (Screenshot)

Prema pisanju El Correa dvojica zaštitara zaprimljena su u bolnicu, a ostatak ih se, zajedno s policijom, obračunao s huliganima nogometnog kluba Marseillea, koji u sklopu uzvratne utakmice osmine finala Europske lige gostuje kod Athletic Bilbaa.

"U bolnicu je zaprimljen 57-godišnjak s ranom na vratu, te još jedan mlađi čovjek s ranom na ruci. Obje su nastale od korištenja noža, no srećom nijedan nije u životnoj opasnosti", objavili su iz bolnice.

Napad huligana iz Francuske uslijedio je nakon što su ga zaštitari zaustavili za pretres prije ulaska na stadion. Kasnio je, bio nervozan i potegnuo nož na obojicu zaštitara.

Recimo i da je do obračuna policije, zaštitara i "navijača" Marseillea došlo i na tribinama. Naime, nakon što su zapalili poveći broj baklji, huligani su ih s gornje tribine počeli bacati na donju, gdje su bili smješteni domaći navijači, te su pritom ozlijedili djevojčicu. Veliki dio zaštitara i policije zaputio se prema tribini kako bi uklonili navijače.

S obzirom da su pružali otpor, policija i zaštitari su reagirali silom. Još jednom gledamo ružne scene s nogometnih tribina, ali i na ulicama grada domaćina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider