Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretno momci

HŠK Zrinjski večeras igra povijesni susret: Jakirović ne može računati na strijelca eurogola iz kornera

Sergej Jakirović i njegov Zrinjski ugostiti će Slovan iz Bratislave.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski športski klub Zrinjski danas igra najveću utakmicu u svojoj povijesti, radi se o play-offu Konferencijske lige, a pod Bijeli Brijeg dolazi slovački prvak Slovan iz Bratislave.

gol expired Hajduk bio na rubu katastrofe kod Villarreala, na kraju je ipak ostala mala nada za rasprodani Poljud divider

Sergej Jakirović neće moći računati na Niku Jankovića, plemenitog veznjaka koji je došao na posudbu iz Dinama, a pamtimo ga po predivnom pogotku u stilu Bake Sliškovića. Naime, mladi reprezentativac Hrvatske dobio je treći žuti karton u dvoboju s Tobolom i morati će propustiti prvi susret play-offa Konferencijske lige.

Slovan i Zrinjski su se susreli već jednom u sklopu europskih natjecanja, bilo je to već pomalo davne 2009. godine u sklopu drugog pretkola Lige prvaka, Zrinjski je na domaćem terenu slavio rezultatom 1:0, ali u uzvratu u Bratislavi nisu se proslavili izgubivši glatkih 4:0.

Doček nogometašima Zrinjskog Euforija u Mostaru: Zrinjski korak do povijesnog uspjeha, stotine navijača na dočeku divider

Mostar čeka povijesni uspjeh svoje momčadi predvođeni Jakirovićem, sve ulaznice za susret su rasprodane još prije dva dana, a Slovake zasigurno očekuje pravo ludilo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider