Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Situacija nije ugodna

Raste nezadovoljstvo u Italiji, hrvatski trener mogao bi zatražiti raskid ugovora?

Ivan Jurić mogao bi napustiti redove Torina početkom sljedeće godine.

Ivan Jurić (Foto: Afp)

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da bi hrvatski trener Ivan Jurić mogao napustiti Torino, i to već u siječnju? Sada je sve na predsjedniku kluba Urbanu Cairu koji mora uvjeriti Hrvata da mogu ispuniti njegove ambicije. 

Zaključak je to torinskog lista, Tuttosporta koji je analizirao Jurićeve riječi s konferencije za novinare uoči ogleda 7. kola talijanske Serie A protiv Sassoula.

Osvrnuo se splitski stručnjak na drugu sezonu na klupi Verone, kada je tražio nova pojačanja, ali ista nije dobio. Zbog smanjenih ambicija napustio je klub i prihvatio poziv torinskog kluba.

No, i u novom kluba ima problema. Ljetos je tako procurila snimka na kojoj se može vidjeti kako se žestoko sukobio sa sportskim direktorom kluba. Došlo je do lakšeg fizičkog sukoba, koji bi sigurno bio veći da nije bilo osobe koja ih je razdvojila.

Jurić traži pojačanja u vrhu napada

Jurić je osoba koja neće šutjeti, reći će što ga muči, pa smo tako posljednjih par mjeseci mogli čuti njegove kritike na rad sportskog direktora, odnosno na transfernu poliku kluba.

Torino su napustili brojni nogometaši, otišli su najbolji branič Bremer, Andrea Belotti, Tomas Rincon, Cristian Ansaldi, Josip Brekalo, Marko Pjaca i drugi, a došli su brojni igrači, ali činili se da nisu svi zadovoljili hrvatskog trenera.

Vrlovka Kamanje VIDEO Poplave uništile teren i prostorije hrvatskog niželigaša: "Sve je uništeno, voda je stigla do prozora" divider

Zadovoljan je Jurić s dolaskom Nikole Vlašića, Nemanje Radonjića i Alekseja Mirančuka koji igraju u napadu, ali tvrdi da im treba pravi golgeter.

U svakom slučaju, morat će Torino duboko zagrabiti u blagajnu i dovesti pojačanja radi "mira u kući" i, dakako, ostanka Jurića na klupi.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider