Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HT vam donosi

Hrvatski Telekom e-Liga traži najbolje igrače FIFA-e! Prijavi se do 3. travnja i osvoji čak 10.000 kuna

U novoj sezoni Hrvatski Telekom e-Lige, sudjeluje čak devet klubova. Nagradni fond je 18.000 kuna, a najbolji igrač FIFA-e osvaja čak 10.000 kuna. Prijaviti se mogu baš svi punoljetni građani Hrvatske, a kotizacije nema.

Hrvatski Telekom e-Liga (Foto: PR)

Nakon odlične premijerne sezone Hrvatski Telekom e-Lige, na veliko zadovoljstvo igrača i gledatelja, kreće nova sezona FIFA natjecanja. Još veća, još atraktivnija i sadržajnija sezona u kojoj sudjeluje čak devet domaćih klubova: Dinamo, Osijek, Rijeka, Lokomotiva, Gorica, Istra, Šibenik, Varaždin i Slaven Belupo.

Premijerna sezona Hrvatski Telekom e-Lige, izbrojila je ukupno 362 susreta u kojima je postignuto čak 2111 golova, a utakmice je ispratilo više od 400 tisuća gledatelja putem YouTube i Facebook kanala, što dovoljno govori o sve većem interesu Hrvata za ovu industriju.

“Bio je to prvi iskorak Hrvatskog Telekoma u esport industriju te smo u vrlo kratkom roku privukli 900 igrača, a u ovoj sezoni očekujemo još više uzbuđenja i atraktivnih utakmica koje će nam biti odlična uvertira u željno iščekivano Europsko prvenstvo u nogometu”, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnika Hrvatskog Telekoma.

Za drugu sezonu uzbudljivog esport natjecanja, mogu se prijaviti do 3.travnja baš svi nogometni zaljubljenici koji žele odmjeriti snage i znanje te se natjecati u ime svog omiljenog domaćeg nogometnog kluba, igrajući FIFA-u 21 na PlayStation 4 ili PlayStation 5 konzoli. Nagradni fond iznosi 18.000 kuna tako da će pobjednik osvojiti 10.000 kuna, drugoplasirani 5.000 kuna, trećeplasirani 2.000 kuna, dok četvrtoplasiranog očekuje nagrada u iznosu od 1.000 kuna. No, kako je broj mjesta ograničen, prijavite se čim prije. Naravno, kotizacije nema.

Svaki tjedan, nagrada nova - Playstation 5, gaming monitor, dresovi...

U natjecanju može sudjelovati maksimalno 1024 sudionika, podijeljenih u dvije skupine, a nakon kvalifikacijskih i playoff utakmica saznat ćemo imena četvero najboljih koji će se natjecati za glavnu nagradu u iznosu od 10.000 kuna.

Kvalifikacijske utakmice igrat će se od 6. travnja do 18. travnja, razigravanje počinje 21. travnja i traje do 30. svibnja, a veliko finale Hrvatski Telekom e-Lige održat će se 5. lipnja 2021. godine. Svakog tjedna natjecatelji će putem društvenih mreža moći osvojiti vrijedne i atraktivne nagrade, među kojima su i PlayStation 5, specijalizirani gaming monitor, dresovi i vaučeri za igre.

Sve informacije o projektu Hrvatski Telekom e-Liga te posebne gaming ponude dostupne su na www.eliga.hr, a sve aktualnosti i zanimljivosti iz samog natjecanja moći će se pratiti na Facebook stranici i Instagram profilu Hrvatski Telekom e-Lige. Također, svi zainteresirani moći će snimke najboljih utakmica tijekom kvalifikacija i sve playoff utakmice pogledati na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Hrvatski Telekom po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider