Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kramarić na klupi

Hrvatski reprezentativac u velikoj formi: Rebić postigao sjajan gol i "pocrvenio"

Ante Rebić postigao je atraktivan gol na gostovanju kod Hoffenheima...

Ante Rebić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić postigao je atraktivan gol kojim je Eintracht poveo 1:0 na gostovanju kod Hoffenheima u 7. kolu Bundeslige. Eintracht je na kraju pobijedio s 2:1.

U finišu prvog poluvremena Rebić je nakon pasa Luke Jovića pobjegao obrani Hoffenheima po lijevoj strani i odmjerenim udarcem prebacio Olivera Baumanna, koji je pogrešno procijenio situaciju i bespotrebno napustio svoja vrata.

Rebiću je to treći gol ove sezone u Bundesligi. U prvi tri kola nije igrao zbog ozljede, a onda je zabio po gol u svakoj od posljednji tri utakmice s Borussijom Mönchengladbachom, Hannoverom i Hoffenheimom.
Početkom drugog poluvremena Eintracht je povisio vodstvo na 2:0, strijelac je bio asistent kod prvog gola Luka Jović.

Rebić je u 64. minuti dobio drugi žuti karton i morao je izaći s travnjaka. Eintracht je ostao s igračem manje, a Reiss Nelson smanjio je na konačnih 2:1 u 82. minuti. U momčadi Hoffenheima Andrej Kramarić bio je na klupi i nije ulazio u igru.

Freiburg i Bayer Leverkusen su igrali bez golova. Tin Jedvaj nije nastupio za goste. U posljednjem susretu sedmog kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig je pobijedio Nurnberg sa 6-0 skočivši na drugo mjesto Bundeslige.

Domaćin je već nakon pola sata vodio 4-0 i tako razriješio pitanje pobjednika. U nastavku susret Leipzig je zabio još dva gola, dok je očajno izdanje gostiju upotpunio Tim Leibold zaradivši isključenje u 62. minuti.

Na ljestvici vodi Borussija Dortmund sa 17 bodova, a zatim slijede četiri kluba sa po 14 bodova, RB Leipzig, Borussija Monchengladbach, Werder i Hertha. Bayern je tek šesti sa 13 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider