Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bitka za remetinec

Hrvatski navijači Liverpoola i Reala odmjerili snage: Pogledajte tko je slavio u "zagrijavanju" za finale

Uoči finala Lige prvaka, na školskom igralištu Remetinca snage su odmjerili hrvatski navijači Reala i Liverpoola.

Hrvatski navijači Liverpoola i Reala

U Kijevu uoči finala Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola vlada ludnica, a reporter Nove TV Vlado Boban provjerio je kako dišu hrvatski navijači ova dva giganta uoči kijevskog finala.

Kijevom vladaju Liverpulovi navijači. Kraljevi su posljednjih godina navikli da štede novac za finale krajem svibnja. Kijevska ljepotica je ušminkana i spremna za finale, a Sergio Ramos nudi argumente zašto će Real opet do trofeja.

"Moramo biti realni i reći da smo mi pobijedili ponajbolje momčadi liga petice u nokaut fazi. Juve, PSG i Bayern. Bila je ovo teška cesta koju moramo dovršiti pobjedom nad Liverpoolom. Kao što je Marcelo rekao - Liverpool nisu samo Salah, Mane i Firmino. Oni su sjajna momčad koja nikada ne baca ručnik u ring".

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson vjeruje u pobjedu Redsa i ponavljanje uspjeha od prije 13 godina.

"Sve se može dogoditi u jednoj utakmici, posebno u finalu. Moramo biti spremni apsolutno na sve. Znamo da imaju fantastičnu momčad ali i mi smo dobri. Možemo igrati na njihovoj razini i možemo im nauditi na terenu".

Reporter Vlado Boban provjerio je kakvo je stanje među hrvatskim navijačima Reala i Liverpoola. Oni su odmjerili snage na školskom igralištu Remetinca, a u zanimljivom nadmetanju vještine i znanja pogledajte tko je bio uspješniji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider