Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Može li ih on spasiti?

Hrvatski dragovoljac nakon katastrofalnog starta sezone smijenio trenera i po šesti put doveo kultno HNL ime

Šest utakmica, šest poraza i gol-razlika 6:19 zvuči jako loše, bez obzira što se radi o klubu koji je novajlija u ligi.hjiljlk

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije šestog kola HNL-a dočekali smo i prvu promjenu trenera. Hrvatski dragovoljac je smijenio Miroslava Kuljanca pod čijim vodstvom nisu uspjeli osvojiti niti boda u proteklih nešto više od mjesec dana.

Šest utakmica, šest poraza i gol-razlika 6:19 zvuči jako loše, bez obzira što se radi o klubu koji je novajlija u ligi. Posljednja utakmica u kojoj je Kuljanac vodio Hrvatski dragovoljac bila je ona protiv Hajduka ovog petka, gdje su se domaćini cijelo vrijeme branili, u drugom poluvremenu i jako puno izležavali, da bi u 95. minuti bili kažnjeni pogotkom Stefana Simića.

Hrvatski dragovoljac je kao prošlosezonski prvak Druge HNL zaplovio prvoligaškim vodama ove sezone i kao glavni i jedini cilj pred Kuljanca i igrače postavljen je ostanak u društvu najboljih. U dosadašnjih šest kola definitivno nisu išli u tom smjeru i dogodilo se ono neminovno u ovakvim situacijama - ceh je platio trener. Makar, mnogi će se složiti kako Crni iz Sigeta imaju daleko najslabiji kadar u prvoligaškoj konkurenciji...

Kuljanca će zamijeniti i bodovni saldo pokušati popraviti Davor Mladina, dobro znano ime s naših travnjaka. Njemu će to biti, vjerovali ili ne, čak šesti mandat na klupi Hrvatskog dragovoljca.

Ovaj 61-godišnjak vodio je i Marsoniju, Cibaliju, Goricu, Lučko, Vukovar '91., Imotski, Široki Brijeg i brojne druge klubove.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider