Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nova prilika

Hrvatski dragovoljac po šesti put doveo istog trenera

Mladina dobro poznaje prilike u ovom klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Davor Mladina, 61-godišnji nogometni stručnjak, po šesti put u karijeri preuzeo je poziciju trenera prve momčadi Hrvatskog dragovoljca, a naslijedio je smijenjenog Miroslava Kuljanca koji je u klubu preuzeo ulogu sportskog direktora.

Hrvatski dragovoljac se odlučio na promjenu trenera nakon što u prvih šest kola natjecanja u HT Prvoj ligi momčad nije uspjela osvojiti nijedan bod uz gol-razliku 6-19.

gol expired Je li ovo najluđe predstavljanje dresa koje ste ikad vidjeli? divider

Mladina je na klupi Hrvatskog dragovoljca već bio u pet navrata, što u prvoligaškom, što u drugoligaškom društvu, te dobro poznaje prilike u ovom klubu, jednom od 16 koje je vodio u svojoj trenerskoj karijeri.

U dosadašnjih šest kola po povratku u prvoligaško društvom momčad iz novozagrebačkog naselja Siget je doživjeka dva uvjerljiva poraza od Dinama (0:4) i Šibenika (2:6), a triput je poražena sa samo golom razlike. Najbliže osvajanju prvog boda bila je u posljednjem kolu protiv Hajduka, koji je pobjednički pogodak na stadionu u Kranjčevićevoj ulici postigao tek duboko u sučevom dodatku.

gol expired Jordana ne zanimaju hrvatske ljepote: Uhvaćen je na jahti, a njegova supruga otišla na izlet divider

Prva utakmica koju će Mladina voditi je gostovanje Hrvatskog dragovoljca u Koprivnici kod Slaven Belupa, a dvoboj je na rasporedu u petak, s početkom u 20 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider