Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajno

Hrvatski dan u Bundesligi: Kramarić i Sosa trostruki asistenti

Marin Pongračić ostao je na klupi Wolfsburga, dok Josip Brekalo nije bio niti na klupi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometaši, napadač Andrej Kramarić i lijevi bočni Borna Sosa bili su trostruki asistenti u uvjerljivim pobjedama svojih momčadi u 1. kolu njemačkog prvenstva, Kramarićev Hoffenheim je kao gost svladao Augsburg sa 4:0 (1:0), dok je Stuttgart na svom terenu nadigrao Greuther Fuerth sa 5:1 (2:0).

gol expired Hajduk prodaje Stefana Simića? Pojavili se klubovi iz Španjolske i Italije divider

Kramarić je bio dodavač za prva tri pogotka svoje momčadi, prvo je u 37. minuti ubacio na glavu Bruuna Larsena, da bi u nastavku njegova dodavanja za pogotke koristili Adamjan u 78. i Rutter u 87. minuti. Konačni rezultat postavio je Rudy u petoj minuti nadoknade.

Kramarić je odigrao cijeli susret za Hoffenheim.

Sosa je, pak, bio asistent za posljednja tri gola svog sastava, svaki put njegovi suigrači su glavom zabijali nakon ubačaja sa strane, dva puta Kempf u 55. i 76. minuti, a jednom Al Ghaddioui u 61. Prethodno su u prvom poluvremenu uspješni bili Endo u 30. i Klement u 36. minuti. Na konačnih 5:1 smanjio je Leweling u trećoj minuti nadoknade.

gol expired Tri gola Fernandesa, četiri asista Pogbe, pet golova Uniteda Leedsu na startu Premier lige divider

Sosa je odigrao cijelu utakmicu za Stuttgart.

Marin Pongračić ostao je na klupi Wolfsburga, dok Josip Brekalo nije bio niti na klupi "vukova" koji su s minimalnih 1:0 (1:0) golom Weghortsa iz 22. minute svladali Bochum.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider